понеділок, 2 березня 2020 р.

Підсумок тижня математики

     З метою залучення учнів до активної пізнавальної діяльності, розширення їхнього математичного кругозору, пробудження в учнів інтересу до математики з 23 лютого по 28 лютого 2020 року в школі пройшов Тиждень математики.
     Тиждень розпочався урочистою лінійкою, на якій учні познайомились з планом заходів тижня  . Дуже весело і завзято учні 5 та 6 класів пройшли математичний квест “Пригодницька математика’”, де спритнішими та дотепнішими виявилися учні 5 класу. 




Семикласники поступилися своїми заннями восьмикласникам у грі "Цікава математика". Діти отримали емоційно-позитивний заряд, всі працювали  , враховуючи свої індивідуальні особливості,  із захопленням та жагою до перемоги. Під час заходу учні дізналися багато цікавого, нового і корисного з математики.

 Та найзапекліша була боротьба у математично-патріотичній грі для старшокласнків. Учні 9 – 11 класів відповідали на запитання, пов’язані з математикою та історичними фактами. Найстарші учнів показали найкращу підготовку і перемогли в цьому конкурсі. 













Завершився  тиждень урочистою лінійкою, на якій нагороджено переможців змагань та конкурсу на 
виготовлення кращого лепбуку.




 Молодці діти! Так тримати! Успіхів та перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шукати в цьому блозі