середу, 1 квітня 2020 р.

Для оптимістів, які засиділися вдома, відкрито нову марафонну доріжку. Виходити з дому не потрібно. Але!!! Необхідний спеціальний шолом для активізації мозкової діяльності. Уроків не буде, не хвилюйтеся! Батьки спокійно можуть займатися своїми справами. Вчителі також можуть відпочити...
 Маршрут прокладено знайомими стежками, але його подолати зможуть лише кмітливі та уважні.
І головне - ПРИЗ!!! Як же класно подорожувати пішки - все можеш роздивитись, але довго... Добре мандрувати автобусом, але зупинки короткі й у визначених місцях.. І зовсім інша річ - власний АВТОМОБІЛЬ! Розкішний, комфортабельний, економний, не потребує додаткової заправки. Стане у пригоді в будь-якій ситуації - можна демонструвати як трофей, можна використовувати за призначенням. Саме такий приз чекатиме переможця, який першим виконає умови і пройде марафонську дистанцію!!!! Гайда за нами, нема чого витрачати час!!!!

Див. умови марафону

Див. умови марафону


Кросворд №1 "Валюта країн світу"

Як можна вирушати у подорож з пустими кишенями?! Врешті решт, було б не зле дізнатись як називаються грошові одиниці в різних країнах світу і скільки коштує наша  рідна гривня у співвідношенні до іноземних валют.  весь світ перед нами, обирайте країну, валюту, розв'язуйте кросворд і нумо далі за маршрутом!!!

Завантажити кросворд можна за посиланням,

Для участі в розіграшу заповніть  анкету (всього 1 хвилина)  



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шукати в цьому блозі